Fakültemiz Sınavlarında Uyulacak Kurallar
  1. Öğrencilerimiz sınavlara sınav programında gösterilen yerde sınav saatinden 10 dakika önce ve “öğrenci kimliği” ile girmek zorundadır. Kimliksiz öğrencilerimiz sınava alınmayacaktır.
  2. Öğrencilerimizin cep telefonu vb. iletişim araçları ile sınava girmeleri kesinlikle yasaktır. Tüm uyarılara rağmen sınav esnasında yanlarında telefonlarını bulunduran öğrencilerimizin sınavları iptal edilerek haklarında öğrenci disiplin yönetmeliği uyarınca gerekli işlem yapılacaktır. Cep telefonlarını zaruretten ötürü yanında getiren öğrencilerimiz telefonlarını sınav başlamadan önce sınavın yapılacağı derslikte yer alan CEP TELEFONU KUTUSUNA kapalı vaziyette bırakıp sınav sonunda alabilirler. Ancak telefonlarının kaybolmaları durumunda sorumluluk kendilerine aittir.
  3. Sınavın ilk 15 dakikasında sınav salonundan çıkmak yasaktır ve sınavın ilk 15 dakikasından sonra gelen öğrencilerimiz sınava alınmayacaktır. Herhangi bir sebeple sınav salonundan çıkan öğrencimiz yeniden sınav salonuna girip sınava devam edemez.

Misyon

"Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli programlarla akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır."

Vizyon

"Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır."

Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs / ANTALYA